نمایشگاه دائمی

تهران، الهیه، خیابان خالقی، کوچه آریا

مشاوره رایگان

02126201697 – 09192054617

کفپوش آزمایشگاهی چیست؟ با مزایای کفپوش اپوکسی آزمایشگاهی آشنا شوید

  • خانه
  • /
  • مقالات
  • /
  • کفپوش آزمایشگاهی چیست؟ با مزایای کفپوش اپوکسی آزمایشگاهی آشنا شوید
کفپوش آزمایشگاهی

کفپوش آزمایشگاهی از جمله کفپوش های صنعتی‌ است که مقاومت شیمیایی بالایی دارد. این نوع پوشش ها ضد لغزش هستند و هنگام تماس با تجهیزات بیمارستانی و آزمایشگاهی مثل ویلچر و یا ترولی ها، ساییدگی و خوردگی پیدا نمی‌کنند.

اصولاً کفپوش های آزمایشگاهی آنتی باکتریال و آنتی استاتیک هستند. بنابراین بهترین عملکرد را در یک محیط درمانی- آزمایشگاهی از خود نشان می‌دهند‌. اما باید دید که چه نوع کفپوش آزمایشگاهی بیشترین کاربرد را در محیط های بهداشتی و درمانی دارد؟ پس تا پایان این متن از وبسایت گروه صنعتی کاج طلایی آفاق، ما را همراهی کنید تا شما را با انواع کفپوش های آزمایشگاهی آشنا کنیم.

کفپوش آزمایشگاهی چیست؟

دقت کنید اکثر محیط های آزمایشگاهی پر از مواد شیمیایی هستند. پس اگر این مواد با کف آزمایشگاه تماس پیدا کنند، قطعاً می‌توانند در سطح کف آزمایشگاه باعث خوردگی و پوسیدگی شوند‌. اگر کف آزمایشگاه بتنی باشد نه تنها سبب خوردگی کف سازه می‌شود، بلکه در طولانی مدت رنگ کف را هم تغییر می‌دهد.

به همین دلیل امروزه برای حفظ زیبایی و ماندگاری کف آزمایشگاه ها نوعی کفپوش های صنعتی روانه بازار شده‌ است که به آنها کفپوش آزمایشگاهی گفته می‌شود‌. این محصولات جدید مزایا و ویژگی‌های منحصربه‌فردی دارند و در طرح و رنگ‌های متنوعی تولید می‌شوند.

کفپوش آزمایشگاهی چیست؟

انواع کفپوش آزمایشگاهی

اصولاً کفپوش های مخصوص آزمایشگاه از مواد ویژه‌ای به نام اپوکسی و پلی اورتان ساخته می‌شوند‌. پس شما در بازارهای فروش کفپوش آزمایشگاهی می‌توانید نمونه‌های مختلفی از کفپوش پلی یورتان آزمایشگاهی و کفپوش اپوکسی آزمایشگاهی را تهیه کنید.

ولی در این میان کفپوش پلیمری اپوکسی دارای مزایا و کاربردهای بیشتری نسبت به کفپوش های پلی یورتان هستند. به همین دلیل ما در این مقاله بیشتر در مورد مزایا و ویژگی‌های بارز کفپوش اپوکسی آزمایشگاهی صحبت می‌کنیم.

معرفی کفپوش اپوکسی آزمایشگاهی

کفپوش اپوکسی از جمله کفپوش های صنعتی‌ است که از رزین اپوکسی، پرکننده‌ها و مواد شیمیایی دیگری مثل هاردنر اپوکسی و افزودنی های آلی و معدنی ساخته می‌شود‌. این محصول شبیه به کفپوش های پلاستیکی است‌. پس با رنگ های مختلف و به صورت یکپارچه روی سطوح مختلف اجرا می‌شوند و می توانند خاصیت آنتی باکتریال داشته باشند. مقاومت مکانیکی آن بسیار بالا است.

همچنین این محصول می تواند نوعی عایق الکتریکی به حساب‌ می‌آید. البته کفپوش اپوکسی برای انتخاب پوشش دهی کف آزمایشگاه دارای مزیت‌های مهم دیگری هم است‌ که در ادامه به معرفی برخی از این مزایا می‌پردازیم.

عدم واکنش پذیری با مواد شیمیایی

این نوع کفپوش با اکثر مواد شیمیایی واکنش نشان نمی دهد و با توجه به یکپارچگی خود می تواند مواد شیمیایی را روی لایه بیرونی خود نگه می‌دارد تا شما فرصت پاکسازی مواد شیمیایی را پیدا کنید.

عدم تغییر رنگ

اینکه کفپوش های اپوکسی می‌توانند در هر شرایط محیطی رنگ‌دانه‌های خود را حفظ کنند یک مزیت مهم به حساب‌ می‌آید. پس در اثر تماس مواد شیمیایی با کفپوش اپوکسی آزمایشگاهی و یا حتی به مرور زمان هم هیچ رنگ پریدگی یا کنتراست رنگ روی سطح کفپوش ایجاد نمی‌شود‌.

معرفی کفپوش اپوکسی آزمایشگاهی

تمیز نگه داشتن آزمایشگاه

اگر می‌خواهید همیشه محیط آزمایشگاه استریل و تمیز باشد باید از کفپوش های اپوکسی استفاده کنید. زیرا پاکسازی سطح این کفپوش های صنعتی بسیار آسان است، از طرفی به دلیل داشتن خاصیت آنتی باکتریال و عدم داشتن نافذ، میکروب، باکتری و گرد و غباری در کفپوش وارد نخواهد شد.

ضد الکتریسته ساکن

همیشه در محیط آزمایشگاه یکسری تجهیزات‌ برقی و دستگاه‌های حساس وجود دارد. پس اگر الکتریسیته در کف آزمایشگاه انباشته شود ممکن است که باعث آتش سوزی و یا خرابی دستگاه‌های الکترونیکی در آزمایشگاه شود. به همین دلیل با فرمولبندی کفپوش اپوکسی می توان به آن خاصیت آنتی استاتیک اعمال کرد.

معرفی کفپوش اپوکسی آزمایشگاهی

مناسب بودن قیمت کفپوش آزمایشگاهی اپوکسی

این کفپوش ها نسبت به سایر کفپوش های دیگر قیمت مناسب‌تری دارند. از طرفی مراحل اجرای آن بسیار کوتاه‌تر و سریع‌تر از کفپوش های پلیمری دیگر است. بنابراین شما می‌توانید محیط بزرگی از آزمایشگاه را با کمترین هزینه در کوتاه‌ترین زمان کفپوش کنید.

سخن پایانی

اگر چه امروزه استفاده از کفپوش اپوکسی به علت زیبایی بالا خیلی رونق گرفته است، اما این نوع پوشش های صنعتی مزیت‌های ساختاری دیگری هم دارند. در واقع این مزایا سبب شده‌اند تا توجه کاربران در مراکز درمانی و بهداشتی خصوصاً محیط های آزمایشگاهی را به سمت خود بکشانند. مثلاً این نوع کفپوش ها هیچ گاه بوی مواد شیمیایی را به خود جذب نمی‌کنند‌ همچنین در ساختار آن‌ها فرمالدئید وجود ندارد.

اگر شما هم می‌خواهید به راحتی در محیط آزمایشگاهی از کفپوش های اپوکسی استفاده کنید می‌توانید با کارشناسان فروش ما در گروه صنعتی کاج طلایی آفاق تماس بگیرید. ما در این مجموعه باکیفیت ترین خدمات و کفپوش های ساده و آنتی باکتریال را به دستتان می‌رسانیم. تنها کافیست در اسرع وقت سفارش خود را از طریق این وب سایت ثبت کنید.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط