نمایشگاه دائمی

تهران، الهیه، خیابان خالقی، کوچه آریا

مشاوره رایگان

02126201697 – 09192054617

عایق الاستومری

انواع عایق الاستومری 1

عایق الاستومری یکی از بهترین عایق‌های حرارتی و برودتی موجود در بازار است که کاربرد گسترده‌ای در صنعت ساختمان‌سازی دارد. از این عایق به جهت مقاومت بالای آن در برابر آلودگی، رطوبت، حرارت و بخارآب برای ایزوله ساختن تأسیسات ساختمانی، کانال‌های هوا، سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی و همچنین لوله‌های بزرگ استفاده می‌شود.

ویژگی‌های عایق الاستومری

همان‌طور که گفته شد این نوع عایق مقاومت خوبی در برابر شرایط محیطی دارد. همین ویژگی موجب شده تا در برابر سایش، خوردگی و خرابی مقاومت خوبی از خود نشان دهد. آنچه موجب محبوبیت عایق الاستومری شده، ساختار سلول مانند آن است. سلول‌های این نوع عایق توسط گاز نیتروژن پرشده‌اند تا محصول در برابر فشار و رطوبت مقاومت مطلوبی داشته باشد. سایر مشخصات عایق‌های الاستومری را می‌توان در موارد زیر خلاصه نمود:

  1. وزن کمی دارند و به‌راحتی حمل می‌شوند.
  2. انعطاف‌پذیری بالایی دارند و به‌راحتی بر روی انواع سیستم‌ها اجرا می‌شوند.
  3. به جهت بالا بودن مقاومت عایق در برابر آتش، عایق الاستومری نوعی عایق نسوز به شمار می‌رود.
  4. فاقد مواد مضر و آلرژی‌زا است. ازاین‌رو برای نصب آن استفاده از ماسک و دستکش الزامی نیست.
  5. نصب ساده، کم دردسر و کم‌هزینه‌ای دارد. همچنین نصب آن زمان‌بر نیست و در کوتاه‌ترین زمان ممکن به پایان می‌رسد.
  6. علاوه بر حرارت و برودت، این نوع عایق فضا را در برابر صوت نیز ایزوله می‌کند.
  7. قابلیت رنگ‌پذیری دارد. در فضاهایی که عایق الاستومری در معرض دید هستند، می‌توان عایق را توسط رنگ‌روغن رنگ‌آمیزی کرد.
  8. دوام و ماندگاری بالایی دارد و در مقایسه با پشم سنگ و سایر عایق‌های سنتی، کمتر دچار آسیب می‌شود.

ویژگی‌های عایق الاستومری

انواع عایق الاستومری

با توجه به ویژگی‌های ذکرشده، این نوع عایق را می‌توان برای استفاده در ساختمان و تأسیسات آن مناسب دانست. همین عامل موجب شده تا این محصول در انواع و اقسام مختلف ساخته و تولید شود.

عایق‌های الاستومری در 4 دسته کلی قابل‌بررسی هستند.

  • عایق الاستومری لوله‌ای ساده

مقاومت این نوع عایق در برابر هدر رفت انرژی و رشد قارچ و کپک، مصرف آن را در پروژه‌های صنعتی، تجاری و مسکونی رایج ساخته است. از این عایق در صنعت ساختمانی برای ایزوله کردن فضاهای داخلی لوله‌های سرمایش و گرمایش، تأسیسات و لوله‌های آب مصرفی استفاده می‌شود.

این لوله‌ها در ضخامت‌های 9، 13، 19 و 25 میلی‌متر و در قطر 6 الی 114 میلی‌متر ساخته می‌شوند. عایق الاستومری لوله‌ای ساده نصب آسانی دارد. پیش از نصب دو لبه عایق برش داده می‌شود تا پس از قرارگیری بر روی اتصالات و قطعات، توسط چسب مخصوص عایق به یکدیگر متصل شوند.

  • عایق لوله‌ای با روکش آلومینیوم

ساختار سلولی و بسته این عایق، آن را به یک گزینه ایده آل برای استفاده در سیستم‌های لوله‌کشی، خطوط لوله انتقال سیالات و گازها ساخته است.

ضخامت روکش آلومینیمی به‌کاررفته در این نوع عایق الاستومری 130، 170، 230 و 400 میکرون است.

  • عایق لوله‌ای با روکش سیلور و پروتکت بلک

این دسته از عایق‌های برودتی و حرارتی، در سایزهای 4/1 اینچ تا 4 اینچ و در ضخامت‌های 6، 9، 13، 19 و 25 میلی‌متر ساخته می‌شود. از این نوع عایق الاستومری برای ایزوله کردن لوله‌های فولادی، مسی و چندلایه استفاده می‌شود.

همچنین بخوانید: عایق کاری صوتی

انواع عایق الاستومری

سخن پایانی

عایق الاستومری یکی از مقاوم‌ترین، سبک‌ترین و همچنین مقرون‌به‌صرفه ترین عایق‌های حرارتی و برودتی موجود در بازار است که نصب و نگهداری بسیار ساده‌ای دارد. مشخصات و ویژگی‌های مثبت این عایق آن را برای استفاده در صنعت ساختمان سازی مناسب ساخته است. عایق‌های الاستومری دارای انواع مختلفی هستند که هر یک کارکرد مخصوص به خود را دارند. بهترین کیفیت عایق‌های الاستومری را می‌توانید از مجموعه معتبر و خوش‌نام شرکت کاج طلایی آفاق  KTA تهیه کنید.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط